TOIMITUSTAPA

Kotimaan toimitus Matkahuollon kautta tai nouto suoraan studiolta Riihimäeltä. Kansainväliset toimitukset UPS ja DHL Express.

Tuotteet toimitetaan Matkahuollon kautta (+ särkyvää lisäpalvelu) joko kotiovelle tai lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen. Vaihtoehtona nouto suoraan studiolta Riihimäeltä sovitusti. Osoite: Kauppakuja 10, 11100 Riihimäki

Ulkomaille toimitukset tapahtuvat DHL tai UPS välityksellä.

Nouto suoraan studiolta Riihimäeltä (ilmainen). Voit noutaa teoksen myös suoraan studiolta, jolloin pääset näkemään teoksen heti livenä ennen ostopäätöstä. Noutoajan voi sopia puhelimitse 0440106091 tai sähköpostitse hello@jasminylihuhtala.com. Osoite: Kauppakuja 10, 11100 Riihimäki


TOIMITUSAIKA

Tilaukset käsitellään (pakkaus, aitoustodistus, valmistelu) 2-4 arkipäivän kuluessa tilauksesta, jonka jälkeen tilaus lähtee toimitukseen Matkahuollon kautta.

Kotimaassa toimitusaika 3-7 arkipäivää. Ulkomaille toimitus 10-20 arkipäivää. Toimitusaika saattaa vaihdella riippuen sijainnistasi ja teoksen koosta. Saat sähköpostiin ilmoituksen ja seurantakoodin, kun tuote on lähtenyt toimitukseen.


TOIMITUSMAKSU

Toimitus Suomeen 20€
Toimitus ulkomaille 100€ 


KANSAINVÄLISET TOIMITUKSET

Verkkokaupalla www.jasminylihuhtala.com on maailmanlaajuinen toimitus. Huomaa, että tulleja, veroja ja muita maksuja saatetaan periä maasi säännösten mukaan. Olet vastuussa mahdollisten lisäkulujen maksamisesta. Tilaukset toimitetaan kansainvälisesti UPS:n ja DHL Expressin kautta. Normaali toimitus kestää yleensä 10-20 arkipäivää.


Jos olet ostanut suuren taideteoksen, jota ei voida toimittaa kiilapuihin pingotettuna, se toimitetaan rullassa (tukevassa valuputkessa) turvallisen toimituksen varmistamiseksi. Pienet taideteokset toimitetaan pahvipakkauksessa. Teokset paketoidaan hyvin huolellisesti kerroksittain käyttäen erilaisia pakkausmateriaaleja, jotka suojaavat teoksia kuljetuksen aikana. Kun vastaanotat teoksen, käsittele sitä varovasti ja etsi paikallinen kehystäjä teoksen uudelleenkehystämiseksi (jos teos on toimitettu rullassa).


 Jos sinulla on kysyttävää toimitusehdoista, ota yhteyttä sähköpostitse hello@jasminylihuhtala.com.


PERUUTUSOIKEUS JA PALAUTUSEHTO

Jos olet kuluttaja, sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilaus ilmoittamalla tästä viimeistään 14 päivän kuluttua tavaran tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta. Noutamaton paketti ei ole palautus/ peruutus ja tilaajan on maksettava noutamattomasta paketista aiheutuvat kustannukset. Näitä kustannuksia ei makseta takaisin palauttajalle. Peruuttamisilmoitus tulee tehdä selkeästi kirjallisesti sähköpostiin: hello@jasminylihuhtala.com

Peruutusoikeus koskee vain ja vastaavasti palautettavien tuotteiden on oltava alkuperäispakkauksessa, käyttämättömiä ja hyvin takaisinlähetystä varten pakattuja. Asiakas sitoutuu lähettämään takaisin toimitettavat tuotteet yhtä hyvin pakattuina kuin ne olivat vastaanotettaessa. Tämä on erittäin tärkeää alkuperäisten taideteosten osalla. Jos palautettua tuotetta on vastoin ostajan laissa säädettyä huolenpitovelvollisuutta käytetty, on yrityksellä oikeus periä arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan saakka palautuskuluineen.

Jos kauppa perutaan, tavara on palautettava viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä alla mainittuun Palautusosoitteen. Palauttajan on tarvittaessa näytettävä toteen, että tavara on palautettu määräajassa, esimerkiksi palautuskuitilla. Palauttajan on maksettava palauttamisesta aiheutuvat kustannukset. Näitä kustannuksia ei makseta takaisin palauttajalle.

Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten. Tilauksesta maksamasi rahat palautetaan viivytyksettä kuluttajasuojalain mukaisesti.

Palautusosoite:

Jasmin Yli-Huhtala Art

Kauppakuja 10

11100 Riihimäki

p. 044 0106091