KÄYTTÖEHDOT


Jasmin Yli-Huhtala Art, Y-tunnus 3161690-8. Verkkokauppa on tarkoitettu yrityksille ja yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät 10% arvonlisäveron. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa. Verkkosivusto jasminylihuhtala.com pitämä asiakasrekisteri on luottamuksellinen. Tilauksen yhteydessä tilaajan on ilmoitettava nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Tekijänoikeudet teoksiin säilyvät taiteilijalla (Jasmin Yli-Huhtala Art), sekä oikeus mahdollisiin hintojen muutoksiin.

Toimitusehdot

Tuotteet toimitetaan kotimaassa 2-7 päivän kuluessa Matkahuollon kautta, joko kotiovelle tai lähimpään Matkahuollon pisteeseen. Ulkomaille suuret teokset toimitetaan rullassa, jolloin asiakas vastaa kankaan uudelleen pingottamisesta kehystysliikkeessä. Tuotteet toimitetaan, kun maksusuoritus on vastaanotettu. Toimituskulut määräytyvät teoksen koon mukaan ja toimitusmaksu lisätään teoksen hintaan. 

Palautus

Ota ensisijaisesti yhteyttä sähköpostitse hello@jasminylihuhtala.com jos et jostakin syystä ole tyytyväinen tuotteeseen. Verkkokaupasta ostettaessa tuotteella on kuluttajasuojalain mukainen 14pv palautusoikeus. Tuote tulee olla palautettuna 14 päivän sisällä sen vastaanottamisesta ja palautuksen toimituskulut ovat asiakkaan vastuulla. Tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja hyvin paketoituna. Tuotteen saapumisen ja tarkistuksen jälkeen hinta palautetaan asiakkaan ilmoittamalle tilille, edellyttäen että tuote on vahingoittumaton ja alkuperäisessä kunnossa.