Minulle taide ja sen luominen on syvällistä itseilmaisua, omiin ajatuksiin uppoutumista, sekä sisäinen tarve, jota on pakko päästä toteuttamaan.  Taiteilu kulkee myös vahvasti mukana suvussa, niin kuvataiteen kuin musiikin osalta.  Vuonna 2017 maalaaminen veikin minut täysin mukanaan ja tässä muutaman vuoden aikana on ehtinyt tapahtua paljon. Pääsin näyttelytoimintaan mukaan 2018 Kaapelitehtaalla ja sen jälkeen näyttelyitä onkin kertynyt jatkuvasti lisää.

Maalaan pääsääntöisesti akryyliväreillä ja usein musiikin johdattelemana, osittain siis intuitiivisuuden varassa, jolloin lopputulos on aina itsellekin yllätys. Inspiraatiota saan erityisesti ihmisistä ja eri tunnetiloista, kuinka käsittelemme niitä ja miksi niiden ilmaiseminen on joskus hyvin vaikeaa. Elämän aikana tunneskaalan kirjo on laaja ja monimutkainen, kuitenkin vasta hyväksymällä ne kaikki, voimme vihdoin kasvaa omaksi itseksemme, se mitä sisimissämme olemme. Psykologia on aina kiehtonut minua ja siksi maalaan usein kasvoja, koska mielestäni ne ilmentävät eri tunnetiloja kaikkein voimakkaimmin. 

Taide on parhaimmillaan terapeuttista, omien elämänkokemuksien lävitse pursuavaa tunnetta, matka kohti omaa eheytymistä. Jokainen tulkitsee sitä omalla tavallaan, antaen sille henkilökohtaisen merkityksen. 


Jos kiinnostuit jostakin teoksesta tai sinulla on kysyttävää, ota vain rohkeasti yhteyttä!


- Jasmin