Olen v. 1991 syntynyt kuvataiteilija ja kotoisin Riihimäeltä. Inspiraatio taiteen tekemiseen syntyy usein omien elämänkokemuksien kautta, muiden ihmisten kohtaamisista ja mielikuvituksen syövereistä. Ominaisinta teoksilleni ovat suuret kasvokuvat, jotka ovat usein täysin fiktiivisiä hahmoja ja ilmentävät erilaisia tunnetiloja. 

Maalaan pääsääntöisesti akryyliväreillä ja usein musiikin johdattelemana, osittain siis intuitiivisuuden varassa, jolloin lopputulos on aina itsellekin yllätys. Inspiraatiota saan erityisesti ihmisistä ja eri tunnetiloista, kuinka käsittelemme niitä ja miksi niiden ilmaiseminen on joskus hyvin vaikeaa. Elämän aikana tunneskaalan kirjo on laaja ja monimutkainen, kuitenkin vasta hyväksymällä ne kaikki, voimme vihdoin kasvaa omaksi itseksemme, se mitä sisimissämme olemme. Psykologia on aina kiehtonut minua ja siksi maalaan usein kasvoja, koska mielestäni ne ilmentävät eri tunnetiloja kaikkein voimakkaimmin.  

Taide on parhaimmillaan terapeuttista, omien elämänkokemuksien lävitse pursuavaa tunnetta, matka kohti omaa eheytymistä. Jokainen tulkitsee sitä omalla tavallaan, antaen sille henkilökohtaisen merkityksen.

Näyttelytoiminnan aloitin vuonna 2018 Kaapelitehtaalla, jonka jälkeen olen osallistunut aktiivisesti ryhmänäyttelyihin, sekä pitänyt myös yksityisnäyttelyitä. Tänä vuonna näyttelyitäni tullaan näkemään mm. Hyvinkään Galleria Käytävässä, Helsingissä Galleria Foggassa sekä Moision Kartanon Taidesyksyssä.  


Jos kiinnostuit jostakin teoksesta tai sinulla on kysyttävää, ota vain rohkeasti yhteyttä!


- Jasmin