ABOUT

Kuvataide on kulkenut mukana suvussa koko elämäni ja rakkaus taiteeseen syttyikin jo varhaislapsuudessa. Vuonna 2021 oli alanvaihto edessä, jolloin ryhdyin tekemään taidetta päätoimisesti studiollani Riihimäellä.

Minua inspiroi erityisesti ihmismielen eri ulottuvuudet, tunteiden ja alitajunnan välinen yhteys, ihmisyys ylipäätään. Osittain intuitiivinen työskentelytapa antaa paljon mahdollisuuksia ja maalaukset seikkailevatkin usein abstraktin ja esittävän välimaastossa, jättäen katsojalleen enemmän tulkinnanvaraa.

Materiaalina toimii pääsääntöisesti akryyli- ja öljyvärit. Tykkään tehdä isosti, mitä suurempi kangas, sitä enemmän mahdollisuuksia. Tärkeintä ei ole onnistuminen, vaan syvempi kokemus taiteen äärellä, luomisprosessille antautuminen ja sen vaaliminen.

Taide on parhaimmillaan pysäyttävää, omien elämänkokemuksien läpi särähtelevää tunnetta. Jokainen tulkitsee sitä omista lähtökohdistaan, antaen sille henkilökohtaisen merkityksen ja se on mielestäni hienointa mitä taide voi mahdollistaa.

Tervetuloa tutustumaan taiteeseeni Riihimäelle!

- Jasmin