Tälle vuodelle tiedossa vielä yksi näyttely! Minut valittiin mukaan UKJ Visiittinäyttelyyn Galleria Tärinään, joka alkaa ensi viikolla! Avajaiset tiistaina 6.10.2020 klo 18.00

Perjantaina 11.9. Riihimäen kaupunki täyttää 60 vuotta. Samana päivänä vietetään taiteiden yötä.
Galleria Tärinän näyttely on silloin avoinna klo 12 -20.

Osallistun Galleria Tärinän -Riihimäki aiheiseen taidenäyttelyyn kahdella uudella teoksellani. Maksuton sisäänpääsy, Tervetuloa!
Kyseessä on siis Galleria Tärinän 10-vuotisjuhlanäyttely, johon osallistuu lisäkseni monta hienoa taiteilijaa. Jyryttäjänä toimi hyvinkääläinen Reijo Puranen.

Riihimäen kuvataitelijat yhdistyksen vuosinäyttely alkaa keskiviikkona 5.8. Riihimäen kirjastossa, Samuli Parosen salissa. Avajaisia ei tänä vuonna järjestetä, mutta näyttely on avoinna normaalisti kirjaston aukioloaikojen mukaisesti. Esillä on lähes 50 hienoa teosta toteutettuna erilaisilla tekniikoilla ja aiheilla, tervetuloa!

Vuoden ensimmäinen näyttely on avattu Hyvinkäällä! Käytävä Galleria löytyy ihan kauppakeskus Willan vierestä. Esillä on ihan ensimmäisiä maalauksiani vuodelta 2017, jotka ovat ensimmäistä ja viimeistä kertaa näyttelyssä. Mukana on myös yksi julkaisematon uusi teos.

Minut on kutsuttu Moision Taidekartanoon pitämään näyttely syksyllä 2020. Näyttely tulee olemaan ajalla 5.9. - 18.12.2020, joka on kaiken lisäksi juhlavuosi, sillä kartano täyttää tänä vuonna 200 vuotta!

Osallistun jälleen Suomen Taiteilijat ry:n vuosinäyttelyyn Kaapelitehtaalla. Itseltäni on esillä kaksi taulua näyttelyssä, tuu ihmeessä moikkaamaan ja ihastelemaan myös muiden taiteilijoiden upeita teoksia! Avajaiset on ti 24.9.2019 klo 17 - 20. Nähdään siis siellä!